Familiestraat 46 4 - 2060 Antwerpen
Tel.: 03 645 45 45 Fax.: 03 645 45 46
Contacteer ons!
Stella-Tax vervoert uw documenten snel en discreet

Slaap op beide oren met ons transport van documenten vanuit Antwerpen

Wilt u een document of pakketje versturen dat dringend zijn bestemming moet bereiken? Dan is Stella-Tax uw persoonlijke koerierdienst. Dankzij onze ervaren chauffeurs garanderen we een tijdige levering en een discreet transport van documenten vanuit Antwerpen. Bovendien staan we 24 uur op 24 en zeven dagen op zeven voor u klaar.

Koerierdienst voor al uw (dringende) pakketten

Soms gebeurt het dat u een pakketje of document last-minute moet versturen en het op korte termijn de eindbestemming moet bereiken. Vaak heeft u dan geen tijd meer om uw pakketje op de post te doen. De kans is zelfs reëel dat grotere koerierdiensten uw pakketje niet tijdig kunnen leveren. Gelukkig is Stella-Tax er voor u. Wij halen uw pakje op en brengen het rechtstreeks naar het gewenste leveringsadres. Zo bent u verzekerd van een tijdige aankomst van uw pakket. Bovendien behandelen we alle documenten of pakjes met de nodige discretie, zodat enkel u en de ontvanger de inhoud ervan kennen.

Ligt de eindbestemming van uw pakje niet bij de deur? Geen probleem, want wij leveren uw pakket in binnen- en buitenland. Indien gewenst kan voor langere afstanden een vast bedrag afgesproken worden. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Onze koerierdienst beperkt zich niet tot vertrouwelijke documenten en pakjes. Zo nemen wij voor ziekenhuizen graag het bloedtransport of het vervoer van ziekenhuisapparatuur voor onze rekening.

Geen tijd meer om een belangrijk pakje te versturen met de post of via een grote koerierdienst? Stella-Tax in Antwerpen helpt u uit de nood. Vertrouw op onze 24/7-koerierdienst en bel of mail ons voor het transport van al uw documenten en pakketten. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij sturen u zo snel mogelijk een antwoord.

Clikc+